Informatie? Bel +31 (0)23 8200 120

  

Narrowcasting

Toepassingen van narrowcasting

De mogelijkheden zijn eindeloos. Alles wat op een computerbeeldscherm getoond kan worden, kan ook op een narrowcasting scherm. Denk bijvoorbeeld aan foto- en videomateriaal, animaties, templates met tekst en/of beeld, RSS-feeds of complete websites.

Door innovatie in de branche van televisieschermen, zijn er tal van narrowcasting mogelijkheden. Zoals reguliere LCD-schermen, (digitale) billboards, lichtkranten, touchscreens, LED-walls en interactieve toepassingen. Wij adviseren over de oplossing die het beste bij uw wensen past.

Vanzelfsprekend werken wij alleen met duurzame schermen, die zo min mogelijk energie gebruiken.

In veel gevallen werkt narrowcasting via internet, maar dit is geen vereiste. Op de locatie van uitzending zijn één of meerdere schermen aanwezig, waaraan een mediaspeler is gekoppeld. Deze mediaspeler, voorzien van het softwarepakket Broadsign, communiceert met een server waar op zelfgekozen tijdstippen content wordt opgehaald. U kunt ervoor kiezen via Broadsign zelf content op de schermen te tonen. Uiteraard verzorgen wij dit ook graag voor u. De aansturing kan centraal, decentraal of in een combinatie hiervan.

Meer informatie of weten welke toepassingen voor u mogelijk zijn? Neem contact op!

Neem contact op!

Contactgegevens

DooH Solutions & Services                       

Siriusdreef 33
2132 WT Hoofddorp
T. +31 (0)23 8200 120
F. +31 (0)23 8200 129
welcome@dooh.nl