Informatie? Bel +31 (0)23 8200 120

  

Jumbo

Jumbo TV

Ruim 500 locaties met Jumbo TV

In 2014 is DOOH Solutions & Services gestart met de uitrol van Jumbo TV in kantines van Jumbo supermarkten. Inmiddels zijn ruim 500 Jumbo winkels ingerricht en dit aantal groeit met de dag. Dagelijks zijn duizenden Jumbo medewerkers via schermen in hun kantine op de hoogte van het laatste Jumbo nieuws, en ontwikkelingen binnen de organisatie en de branche. En krijgen zij inspiratie en educatie op het gebied van het assortiement van Jumbo. 

Centraal, decentraal en lokaal

Jumbo TV bestaat uit een centrale programmering die vanuit het hoofdkantoor wordt aangestuurd, ondersteund met decentrale en lokale content. Hoofdkantooren, distributiecentra en winkels hebben ieder een eigen kanaal met content die volledig op maat gemaakt wordt voor medewerkers van deze specifieke locaties. Jumbo TV wordt wekelijks vernieuwd en is vormgegeven in een inspirerende uitstraling die helemaal past binnen de huisstijl van Jumbo. 

Een belangrijk en veelgebruikt onderdeel van Jumbo TV is het aanmaken van lokale berichten. Binnen een speciaal door DOOH ontwikkeld software systeem maken Jumbo medewerkers zelfstandig gemakkelijk berichten aan, die zij op zelf bepaalde dagen en tijdstippen op hun scherm in de kantine voorbij laten komen. Zo bepalen Jumbo ondernemers en filiaalmanagers voor een groot gedeelte zelf wat er binnen hun kantine op de schermen getoond wordt. En hierdoor kunnen zij bovendien inspelen op lokale acties, sponsoring vanuit de winkel en festiviteiten binnen het winkelcentrum of de stad. 

Ook geintereseerd in een supermarktkanaal en benieuwd wat wij voor u in petto hebben? Neem contact met ons op.

 

Meer klantenverhalen

Contactgegevens

DooH Solutions & Services                       

Siriusdreef 33
2132 WT Hoofddorp
T. +31 (0)23 8200 120
F. +31 (0)23 8200 129
welcome@dooh.nl