Informatie? Bel +31 (0)23 8200 120

  

Petrol

DooH zet uw tankstation op de kaart!

U bent een ondernemer met een of meer tankstations en vraagt zich af hoe u uw omzet kunt maximaliseren. Hoe krijgt u meer bezoekers en hoe maakt u van de bezoeker een klant die zoveel mogelijk gebruik maakt van wat u te bieden heeft? Met behulp van digital signage kunt u het gedrag van kopen, sparen, proeven, beleven en meenemen beïnvloeden.

Digital signage netwerk voor Petrol Shops:

Communiceer met digital signage heel gericht met de bezoeker om zo uw:

1. prijsimago te verbeteren
2. spaarsystemen onder de aandacht te brengen
3. assortiment van bijvoorbeeld vers belegde broodjes te benadrukken. 

Nog meer voordelen:

  • Verleng de verblijfsduur in uw shop: met een professioneel beeldscherm op een tactische plaats met informatie over uw bedrijf en nieuws, weer en verkeer, zorgt u voor een goed gevoel en sterke merkbeleving bij uw bezoeker. En neemt de kans op aankoop van een product toe.
  • Vergroot de kans dat een bezoeker een product koopt nog meer: door de informatieve content voortdurend af te wisselen met actuele aanbiedingen van combideals of gewilde producten zoals bijvoorbeeld drop, chocolade en koude dranken.
  • Project overzicht: geef met DooH een fysiek bewijs van de kwaliteit van uw diensten en producten door een beeld te geven van uw lopende projecten. Denk daarbij aan innovaties, onderhoudswerkzaamheden en ontwikkelingen op het gebied van milieu en maatschappij.
  • Partnerschap: door de toegenomen belangstelling voor samenwerking(en) bestaat de behoefte om deze te benadrukken. Communiceer eenvoudig uw co-branding, bijvoorbeeld een partnerschap met TomTom met actuele file-informatie.

Dit kan allemaal met de berichtgeving volledig in de huisstijl van uw winkelomgeving. 
Hoe dat werkt bij tankstations? Dat leest u hieronder het kader "Mogelijkheden".

Mogelijkheden om bezoekers binnen en buiten te informeren:

  • 1. outdoor zuil, zo geplaatst dat de tankende bezoekers ook worden ge├»nformeerd over de acties en aanbiedingen (voordeel: ook zichtbaar vanaf de snelweg)

  • 2.scherm achter het raam, ook te zien vanaf de tankinstallaties (voordeel: instore)

  • 3. schermen in de tankinstallaties (voordeel: nog gerichter targetten van de campagnes, bijv. de tanker van V-Power krijgt korting op speciale producten)

  • 4. een scherm bij de kassa om impulsinkopen uit te lokken en om de wachttijd te verzachten (voordeel: altijd dezelfde attentie op de kassa-artikelen)

  • 5. klein scherm voor de toegang van de toiletten, met het doel de bezoeker te informeren over het assortiment en acties (voordeel: zichtbaar voor iedereen in de winkel)

Contactgegevens

DooH Solutions & Services                       

Siriusdreef 33
2132 WT Hoofddorp
T. +31 (0)23 8200 120
F. +31 (0)23 8200 129
welcome@dooh.nl