Informatie? Bel +31 (0)23 8200 120

  

Digital out of home advertising

Dooha staat voor Digital out of home advertising. Reclame die buiten te vinden is, vaak in openbare ruimtes. Een krachtig extern communicatiemiddel, waarmee u op verschilende strategische locaties opvalt. Door te kiezen voor locaties met veel voorbijgangers of specifieke locaties waar uw doelgroep veel komt, kunt u een maximaal rendement halen.

Waarom Dooha?

De reclamewereld is continu in beweging. U moet steeds meer moeite doen om eruit te springen. Door gebruik te maken van de digitalisering heeft u de mogelijkheid om te blijven opvallen. Adverteren via een LED beeldscherm betekent per minuut inspelen op de markt met wisselende, pakkende beelden en actuele acties. Buiten kan dit bijvoorbeeld langs de snelweg, op grote pleinen of bij grote evenementen waar zelfs live sportuitzendingen mogelijk zijn.

De voordelen van Dooha als extern communicatiemiddel:

  • Bereik van commercieel interessante doelgroepen dicht bij verkooppunten;
  • Eenvoudige communicatie op diverse locaties;
  • Goede brandingtool;
  • Maximaal rendement uit de strategische locaties;
  • Eigentijdse manier om snel en actueel uw klanten te motiveren en informeren;
  • Mogelijkheid om ook uw toeleveranciers waarmee u samenwerkt te laten adverteren op uw LED scherm.

DooH beheert LED schermen voor diverse media exploitanten. De LED schermen hebben een goede leesbaarheid, levendige kleuren en een hoge kwaliteit.

Ervaring

DooH is dé Technisch Partner voor meerdere exploitatie partijen. Momenteel beheert DooH de netwerken van de media-exploitatiebedrijven Ngage Media en Opgeled. En die van Ledyears en Led2Lease, leveranciers van LED schermen. Onze ervaring is dat de op de schermen getoonde producten en merken meer aandacht krijgen. Uit onderzoek blijkt ook dat op merken die via dooha onder de aandacht worden gebracht, daarna meer online wordt gezocht. 

Meer weten?

Neem contact op

Contactgegevens

DooH Solutions & Services                       

Siriusdreef 33
2132 WT Hoofddorp
T. +31 (0)23 8200 120
F. +31 (0)23 8200 129
welcome@dooh.nl