Informatie? Bel +31 (0)23 8200 120

  

Uw branding vergroten? Efficiënt communiceren? Op meerdere locaties zichtbaar zijn?

Dit bereikt u allemaal door toepassing van digital signage. We leven in een digitale wereld, die razendsnel ontwikkelt. Met digital signage speelt u snel in op veranderde informatiebehoefte van uw doelgroepen. Hoe? Wij vertellen het graag!
Met één systeem beter contact maken met uw interne en externe doelgroepen op al uw vestigingen?

We helpen bedrijven om met behulp van digital signage op een eigentijdse manier effectief en efficiënt te communiceren. Door actuele bewegende beelden te tonen op het moment dat de doelgroep daar ontvankelijk voor is.

Digital signage binnen corporate

Digital signage kent oneindig veel mogelijkheden binnen corporate. Met twee vormen van content, passief en interactief met behulp van touch screens. 

DooH voor al uw moderne communicatie 

Traditionele communicatiekanalen houden nog weinig rekening met de nieuwe generatie klanten en medewerkers. Digital signage is bij uitstek geschikt om uw communicatie- en marketingboodschappen op deze groep te richten. Jongeren zijn niet anders gewend dan via en door middel van schermen te communiceren. Doet u dat niet, dan haakt deze doelgroep af. 

Visuele communicatie maakt het mogelijk om beleving aan uw boodschap toe te voegen. Dit vergroot de efficiency van de berichtgeving. Daarbij speelt digitale communicatie eenvoudiger in op de snelheid waarmee informatie veroudert.

Het is belangrijk om uw eigen uitstraling te bewaren. Daarom hebben wij digital signage zo ingericht dat de eigenheid van uw merk of bedrijf niet verloren gaat. Alle content brengen wij in beeld op de manier zoals u wenst en in uw eigen huisstijl.

DooH neemt de organisatie van communicatie uit handen

We verzorgen het hele digital signage traject van begin tot eind. Onze professionele dienstverlening bestaat uit het ontwikkelen, installeren en beheren van het technische deel; de hardware én de software. Inclusief vragen als waar de schermen het beste geplaatst kunnen worden.

Ook gaan we met u na welke boodschap u aan een bewuste doelgroep wilt brengen. Samen bepalen we hoe die boodschap zo interessant mogelijk wordt verpakt.  Als u wilt creëren wij de content, zodat uw marketingafdeling zich daar niet mee bezig hoeft te houden.

Neem contact met ons op 

Voordelen van DooH voor corporate communicatie:

Intern

 • Eigentijds: snel en actueel uw medewerkers motiveren en informeren;

 • Attentiewaarde: bewegende beelden hebben meer attentiewaarde en brengen in kortere tijd meer informatie over dan prints;

 • Nieuws: eenvoudig het laatste nieuws tonen, altijd in de juiste huisstijl;

 • Personeelsmededelingen: uw collega’s op de hoogte houden van de laatste HR-mededelingen, bedrijfsberichten, verjaardagen e.d.;

 • Educatie: makkelijk en laagdrempelig kennis overbrengen;

 • Wij-gevoel: de betrokkenheid binnen de organisatie vergroten;

 • Social media: via RSS feeds, twitter en facebook berichten tonen.

Extern

 • Merkbeleving: een eenvoudigere bijdrage aan branding leveren;

 • Impuls: een efficiënte manier om een betere impuls te geven aan communicatiedoelstellingen;

 • Receptiescherm: uw gasten verwelkomen met een persoonlijke boodschap, het laatste bedrijfsnieuws delen en informeren;

 • Wachttijd: de perceptie van wachttijd verbeteren en verzachten, door bijvoorbeeld een nieuwsticker met lokaal weer en verkeer te tonen;

 • Milieu: het gebruik van papier verminderen.

Contactgegevens

DooH Solutions & Services                       

Siriusdreef 33
2132 WT Hoofddorp
T. +31 (0)23 8200 120
F. +31 (0)23 8200 129
welcome@dooh.nl